Martha van Dalen

Samen met mijn partner Guus Knijnenburg wonen en werken wij op de
Sir Winston Churchilllaan 416. We hebben ieder onze eigen praktijk.
Ik ben natuurgeneeskundig therapeute en mijn partner is Fysiotherapeut.

Als natuurgeneeskundig therapeute behandel ik stressklachten, lichamelijke klachten en geestelijke klachten. Uit eigen ervaring en door de opleidingen die ik heb gevolgd weet ik dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en daarom zijn de behandelingen die ik geef in de praktijk ook op beide gericht.
Indien gewenst geef ik naast de behandeling tips en oefeningen mee die weinig tijdsinvestering vergen maar die het helingsproces extra bevorderen zodat u sneller vooruit gaat.
Ik werk met verschillende therapieën omdat ik het belangrijk vind om klachten van verschillende kanten aan te pakken voor een optimaal resultaat.

Na mijn studie harp aan het conservatorium heb ik de professionele klankmassage-opleiding gevolgd aan de Nederlandse Peter Hess Academie voor klankmassage-therapie. Omdat de resultaten bij de klankschaalsessies zo goed waren besloot ik om te gaan studeren aan het Instituut voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde in Panheel. Na deze studie heb ik de opleiding aan het Instituut voor kleurenpunctuur afgerond en ben ik gecertificeerd NES Health therapeute. Vervolgens heb ik de bijscholing Sivas Auriculotherapie (ooracupunctuur) afgerond.
Nes Health, auriculotherapie en reflexzonetherapie is een onderdeel van de totaalbehandeling en wordt ingezet bij kleurenpunctuur, Klankschaalmassage, Lichaamsgerichte psychotherapie, Bachbloesemtherapie en voedingsintoleranties.

Ik heb training gehad in gezichtsreflexzonemassage en handreflexzonemassage en daarnaast heb ik bij de kleurenpunctuuropleiding training gehad in het werken op verschillende lichaamsreflexzones waaronder de voetreflexologie.

Reacties zijn gesloten.