NES health

Het Total Welnes Systeem van NES Health biedt u de mogelijkheid belangrijke veranderingen in uw welzijn en alle aspecten van uw leven tot stand te brengen. D.m.v. de NES provision wordt het lichaamsveld in korte tijd gescand. NES provision is een uitgebreid hulpmiddel dat het menselijk lichaamsveld in kaart brengt zodat energetische verstoringen, die mogelijk de oorzaak zijn van uw fysieke, mentale en/of emotionele problemen, kunnen worden geïdentificeerd. U plaats eenvoudig uw hand op een scanapparaat waarna de software meer dan 250 resultaten weergeeft in een gedetailleerd overzicht.

Kijken we naar het menselijk lichaam en een totaal welzijn dan zijn er drie belangrijke factoren voor een goede gezondheid en optimaal functioneren:

  • Energie en de kwaliteit van de energiestroom door het lichaam
  • informatie, die in het lichaam wordt gecreëerd, gedistribueerd en gereguleerd
  • Fysiologie, die het fysieke weefsel van het lichaam creëert

Met de NES mihealth krijgt u een eerste correctie. De NES mihealth is een handapparaat dat frequenties doorstuurt die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaam. Het gebruik van het NES mihealth apparaat harmoniseert het zelf herstellend en zelfregulerend vermogen van het lichaam.

NES infoceuticals zijn vloeibare energetische remedies en helpen verstoringen en blokkades die gerelateerd zijn aan lichamelijke-en emotionele problemen en omgevingstoxines op te lossen.
Door verstoringen en blokkades op te lossen wordt de balans in lichaam en geest hersteld en het zelf genezend vermogen verbeterd. De infoceuticals zijn eenvoudig te gebruiken, veilig en effectief.

Veel mensen ervaren direct resultaat, maar het opruimen van verstoringen en blokkades in het lichaamsveld en het aansluitend herstellen van het zelfgenezend vermogen vergen enige tijd.

Nes Health is een onderdeel van de totaalbehandeling en wordt ingezet bij kleurenpunctuur, Klankschaalmassage, Lichaamsgerichte psychotherapie, Bachbloesemtherapie en voedingsintoleranties.

Reacties zijn gesloten.